Educar en Feminino. María Victoria Moreno e Nosoutras: Ensino e literatura: Un camiño de ida e volta - González-Castro, Lucía (Pulso. Revista de educación, 2021)
Reseña del libro:  Agrelo Costas, & Ferreira Boo, C. (2020). Educar en feminino. María Victoria Moreno e nosoutras : ensino e literatura: un camiño de ida e volta / Eulalia Agrelo-Costas e Carmen Ferreira (coordinadoras). Hércules de Ediciones.