De letras e de imaxes nas aulas de primaria - Marcote Calo, Mª José (Pulso. Revista de educación, 2019)
Reseña del libro: Franco Vázquez, & Capelo Álvarez, S. (2018). De imaxes : Carlos Casares / Carmen Franco-Vázquez, Silvia Capelo Álvarez. In De imaxes : Carlos Casares.