A Feminine Approach to Teaching. Maria Victoria Moreno and Us: Teaching and Literature: A Return Journey - González-Castro, Lucía (Pulso. Revista de educación, 2021)
Review of the book:Agrelo Costas, & Ferreira Boo, C. (2020). Educar en feminino. María Victoria Moreno e nosoutras : ensino e literatura: un camiño de ida e volta / Eulalia Agrelo-Costas e Carmen Ferreira (coordinadoras). Hércules de Ediciones.